119997293625566

5 részes Karrierváltó videókurzus

Amiben megkapod az összes eszközt, amivel elérheted a vágyott munkádat.

MIRŐL SZÓL EZ AZ 5 NAPOS KIHÍVÁS.

Az alábbi lépésenek mentén egy folyamaton foglak keresztül segíteni ahhoz, hogy megtaláld életed munkáját:

A 5 napos kihívás után

Ha végig csinálod,  akkor ezekkel szuper erőkkel leszel gazdagabb:

Beszéljenek helyettem, azok akik hasonló cipőben járnak mint te.​

„Már régóta akartam írni neked, hogy meg köszönjem az inspirációt, amelyet tőled kaptam. Az önéletrajzommal is sok ajánlatot kaptam, de elkapott a felismerés, hogy nem akarok főnököt, beosztást, más üzletét hajtani, inkább csinálok sajátot. 

Azóta több online marketing tanfolyamot, és egy webdesign sulit is elvégeztem. Saját vállalkozást alapítottam és már ügyfeleim is vannak. Érik a siker és a karrier váltás. Megtanultam weboldalakat, grafikákat és online marketing kampányokat készíteni. 

Szeretném neked megköszönni az inspirációt és sok sikert, és sikeres karrierváltót kívánok neked.”

Zoltán

„A Hozzád fűzött remények nagyon nagyok voltak részemről. Rettentő nagy támogatást kaptam részedről, valamint segítséget, hogyan induljak tovább.
Nagyon jó emberismerettel, tudással és a munkád iránti elkötelezettséggel rendelkezel.”

Tünde

„Klárától karrier váltásban kértem segítséget. A coachingon nagy tudatosan és célretörően vitt végig az új állás és szakma megtalálásában. Klára nagyon pozitívan és megoldásorientáltan vitt végig azon az úton, ahol felfedeztem erősségeimet, és a számomra legjobb utat.”

Réka

„Örültem, amikor találkoztam a „karrier coaching” lehetőséggel, hisz egy HR területen sok évet dolgozott coachal konzultálhattam a tapasztalataimról és elképzeléseimről. Beszélgetéseink során ügyesen ráérezve elindult velem egy olyan vonalon, aminek egy reális, megvalósítható kép alakult ki a fejembem, milyen irányban érdemes tovább haladnom.”

Zsóka

ÉN LESZEK A SEGÍTŐD

Kurtán Klára

Sok éves vállalati és HR múltam segít, hogy megmutassam, milyen igényeik és feltételeik vannak a vállalatoknak, fejvadászoknak.

20 év alatt több ezer önéletrajzot néztem végig, és több száz interjút vezettem. 2000 óta dolgozom mint tréner, szervezetfejlesztő, ez idő alatt 30-40 karriertervező csoportot vezettem.

2012 óta vagyok karrier-tanácsadó, coach.

Klienseimnek sokféle módszerrel és megközelítéssel segítek. Sikerük elérése érdekében sokféle coaching, tréneri eszközt használok, amit professzionális önéletrajz készítési és álláskeresési technikákkal egészítek ki.

Számos előadást tartottam karrier, erősségek és HR területen. Több évig a Corvinus egyetemen tanítottam, mint megbízott előadó.

Mediátor