Online karrier-tanácsadó, coach képzés a hiteles szakembereknek

Karrier újratervezés workshop

2020. augusztus 22.szombat

“Minden ember tudás, tapasztalat, tehetség és lehetőség”

Wiesner Edit

Az erősségeinktől az önéletrajzig: önismeret és 100% gyakorlat

Gyere el tréningünkre, hogy megtaláld a hozzád illő munká

Régen keresel állást?

Vagy csak eleged van a mostani munkádból, és szeretnél egy jobbat, szebbet?

Nem tudod pontosan, merre is akarsz menni?

Nem érnek célba a jelentkezéseid?

Hidd, el van olyan munkahely, ami téged vár.

Ha változtatni akarsz, a tudatos karriertervező workshop segít neked abban,

 • hogy jobban megismerd magad,
 • hogy jobban megismerd magad,
 • hogy tisztában legyél erősségeiddel és lehetőségeiddel,
 • hogy felmérd a munkaerőpiacot,
 • hogy sikeresen pályázz az általad kiszemelt munkára,
 • hogy megtudd az álláshirdetések titkait,
 • hogy állástaláló önéletrajzod legyen.

Miért hozzánk fordulj?

Mint tapasztalt HR-es és fejvadász tudjuk, hogy mit várnak a multik vagy a kisvállalkozások. 15 éves HR vezetői és kiválasztói tapasztalatom van, melyeket multiknál, mint az Unilever, Lufthansa és kisebb cégeknél, mint a Sagem Magyarország szereztem. Ez idő alatt több ezer önéletrajzot olvastam, és válogattam, és több száz állásinterjút bonyolítottam le. Megosztom veled a belső titkokat, ami alapján a HR-esek választanak. 5 éve vállalkozóként dolgozom, és megtapasztaltam mi az vállalkozás és mi egy stabil munkahely előnye.
Több mint 5 éve trénerként és tanácsadó coachként százaknak segítettem új állást és munkát találni. Klienseim között voltak egyetemisták, középvezetők, könyvelők és szerelők is. 

Miért hoztuk létre ezt a tréninget?

Azt tapasztalom, hogy sok ember nagyon nehezen talál új állást, és ha talál is, nem elégedett vele. Gondoltad volna, hogy a cégeknek is ugyanez a problémája? Az álláskereső és a cég gyakran nem találja meg egymást. Sokszor nem tudjuk, milyen állás, munka való nekünk igazán. Nem tudjuk, hogy milyen feladat az, amiben a legjobbak vagyunk Azt tapasztalom, hogy sok ember nagyon nehezen talál új állást, és ha talál is, nem elégedett vele. Ezért fontos, hogy a saját erősségeid és álmaid alapján döntsd el, merre akarsz elindulni. Gondoltad volna, hogy a cégeknek is ugyanez a problémája? Az álláskereső és a cég gyakran nem találja meg egymást.Sokszor nem tudjuk, milyen állás, cég való nekünk igazán. Nem tudjuk, hogy milyen feladat az, amiben a legjobbak vagyunk. A workshopon az álmaidtól eljutunk egy megvalósítható tervig, hogy a saját céljaidat érd el.

Mire számíthatsz, ha eljössz?

 • Fontosnak tartom, hogy mindenkire elég idő és figyelem jusson, ezért maximum 10 embert várunk.
 • Feltérképezzük az erősségeidet. Közösen megkeressük, milyen értékeidet érdemes megmutatni.
 • Összegyűjtjük azokat a képességeidet, tehetségedet, amiket érdemes hasznosítanod, és vonzóak.
 • Megfogalmazódnak álmaid, kirajzolódnak a céljaid.
 • Megkeressük a számodra jó és elérhető célokat.
 • Útmutatást kapsz arra, hogy láttasd képességeidet, tehetségedet az önéletrajzodban.
 • Tanácsot kapsz, hogy jelenj meg egy interjún, vagy egyéb fontos találkozón.
 • Akciótervet készítünk a következő időszakra.

Ez a nap arról szól, hogyan juthatsz el az álmoktól az elérhető célokig.

A karriertervező tréning időpontja:

2020. augusztus 22.
szombat, amikor várlak egy egész napos tréningre

A tréning 9:00-től 18:00 óráig tart, hogy jusson mindenre és mindenkire elég idő.

Részvételi díja

19 000 Ft

Early bird kedvezmény:

augusztus 10-ig beérkezett befizetés esetén

17 000 Ft

BÓNUSZOK

A 25 legnehezebb interjúkérdés és válasz

20 % kedvezmény az egyéni tanácsadáshoz

Munkafüzet a sikeres álláskereséshez

Az ár tartalmazza az egész napos programot, segédanyagokat és a kávészüneteket.
A workshopról való lemondás a workshop előtt 7 nappal lehetséges díjmentesen. 7 és 2 nap közötti lemondás esetén a workshop díjának 50%-át számítjuk fel. A workshop előtt 48 órával történő lemondás esetén nincs lehetőség a díj visszatérítésére.

workshop_folyamat_new-07-07
workshop_folyamat_new-07-08

Mit mondtak akik már voltak nálam

“Úgy éreztem, hogy egy sáros útról egy aszfaltozott útra értem. Nagyon tetszett, jól éreztem magam, feltöltve, erősebbnek és okosabbnak éreztem magam a nap végén. Klára nagyon szimpatikus volt, és nagyon örülök, hogy hirtelen felindulásból rákattintottam a jelentkezés gombra, mert egy jól felépített workshopon vettem részt. A többiek által hozzáadott érték is sokat adott az egészhez.”

Olgi

“A karrier-tervező tréningen úgy érzem, egy nap alatt egy kompakt csomagot kaptunk és formáló utat jártunk be. Több, nagyon különböző oldalról közelítettük meg a karrier, ill. munkavállalás kérdését, amelyek a nap végére szépen összeálltak egy kerek egésszé.”

Ágó

“Fantasztikusan inspiráló, lélekemelő, a legjobb döntés volt részt venni rajta!”

Zsuzsi

TRÉNER

Kurtán Klára vagyok. Sok éves vállalati és HR múltam segít, hogy megmutassam, milyen igényeik és feltételeik vannak a vállalatoknak, fejvadászoknak.
20 év alatt több ezer önéletrajzot néztem végig, és több száz interjút vezettem. 2000 óta dolgozom, mint tréner, szervezetfejlesztő, ez idő alatt 30-40 karriertervező csoportot vezettem. 2012 óta vagyok karrier-tanácsadó, coach. Klienseimnek sokféle módszerrel és megközelítéssel segítek. Sikerük elérése érdekében sokféle coaching, tréneri eszközt használok, amit professzionális önéletrajz készítési és álláskeresési technikákkal egészítek ki. Számos előadást tartottam karrier, erősségek, HR területen. Több évig a Corvinus egyetemen tanítottam, mint megbízott előadó.

Fazekas Ágnes karrier-tanácsadó

TRÉNER

Fazekas Ágnes, Fejvadász

Kulturális antropológusként végeztem.Később hosszabb időt töltöttem Olaszországban, ahol elsajátítottam az olasz nyelvet.

Az olasz nyelvtudás volt az, aminek révén egy multinacionális cégnél helyezkedtem el, mint IT ügyfélszolgálatos, ahogy a több nyelvet beszélő bölcsész-karosok, utazók közül most is sokan.

Azt tudtam, hogy sokáig nem akarok ebben az ágazatban maradni, és elkezdtem azon gondolkodni hogy a recruitment vagy hr felé induljak. Ebben az időszakban Kurtán Klára , aki ennek a workshopnak egyik megálmodója és szervezője – a Nespressohoz toborzott eladókat. Hogy tapasztalatot tudjak szerezni a toborzásban részt vettem ebben a projektben, ami meg is hozta a gyümölcsét kezdetben egy recruitment közeli munkában.  Majd ahogy több tapasztalatra tettem szert resourcerként, azaz egyfajta kutatóként, fejvadászként segítettem a recruiterek, és a hiring manager munkáját.

Többször segítettem különböző workshopok, képzések létrehozásában.  és tartottam előadást  a képzéseken azokról a tapasztalatokról, amiket fejvadászként megtanultam. Most tavasszal  elvégeztem a karrier-tanácsadó képzést is, hogy jobban tudjam segíteni a hozzám fordulókat. . 

Remélem segítségetekre lehetek tudásommal és tapasztalataimmal a karrier és útkeresésetekben.