119997293625566

Ma már kiderült, hogy a legsikeresebb vállalatok azok, akik odafigyelnek a dolgozóik személyes fejlődésére és motivációjára. Sok esetben nem látható világosan a problémák eredete és a megoldási lehetőségek, hiszen amikor benne vagyunk egy helyzetben, akkor túlságosan érintettek vagyunk ahhoz, hogy tisztán lássunk. Ilyenkor a legjobb megoldást egy külső személy, egy business coach hozhatja.

A coach nem a megoldást fogja megmondani, hanem jól megválasztott kérdésekkel, figyelmes hallgatással segíti a vezetőket és a munkatársakat a saját megoldásuk megtalálásában.
Meggyőződésem, hogy nem csak a vezetőknek van szüksége coachingra, hanem sok esetben a munkatársak támogatása egy coaching folyamattal nagy eredményeket hozhat a cég életében, hiszen a legnagyobb sikereket és a legnagyobb bukásokat is a munkatársak és a vezető tudják előidézni.

MIKOR ÉRDEMES BUSINESS COACH-HOZ FORDULNI?

A vezetők fejlesztésének az egyik legjobb módja a vezetői coaching

Sokszor a vezetők a legjobb szakemberekből lesznek, ám hiába ismerik a legjobban szakmájuk minden csínját-bínját, az emberek vezetése más kompetenciákat kíván. A vezetői coaching során végzett közös munka alatt arra fektetünk nagy hangsúlyt, hogyan lehet a kollégákból a legtöbbet kihozni, és hogyan érhetünk el bizalommal teli légkört.

Ajánlom a vezetői coachingot, ha az alábbi kérdések merülnek fel a munkával kapcsolatban:

TRÉNER

Kurtán Klára vagyok. Sok éves vállalati és HR múltam segít, hogy megmutassam, milyen igényeik és feltételeik vannak a vállalatoknak, fejvadászoknak.
20 év alatt több ezer önéletrajzot néztem végig, és több száz interjút vezettem. 2000 óta dolgozom, mint tréner, szervezetfejlesztő, ez idő alatt 30-40 karriertervező csoportot vezettem.
2012 óta vagyok karrier-tanácsadó, coach. Klienseimnek sokféle módszerrel és megközelítéssel segítek. Sikerük elérése érdekében sokféle coaching, tréneri eszközt használok, amit professzionális önéletrajz készítési és álláskeresési technikákkal egészítek ki. Számos előadást tartottam karrier, erősségek, HR területen. Több évig a Corvinus egyetemen tanítottam, mint megbízott előadó.