119997293625566

Csak az tud igazán segíteni valakinek, aki volt már hasonló helyzetben

Csak az tud igazán segíteni valakinek, aki volt már hasonló helyzetben

Életem során nagy utat jártam végig, több iparágat és szakterületet ismertem meg. Voltam vezető és munkanélküli, alkalmazott és vállalkozó, tréner és coach. A sorrend nem volt mindig „ideális”, volt, hogy visszavetett az élet. A saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen váltani, merni, kockáztatni.

Voltam fent és nagyon lent is

Építőipari technikusból egészen a HR vezetői munkakörig jutottam el. A több ezer fős Unileverben kezdtem el a HR-es pályafutásomat, ahol 5 év alatt titkárnőből toborzási specialista lettem. A sikeres multis karrier után léptem egy bátrat. Egy akkor induló nemzetközi projekthez csatlakoztam, ahol projekt asszisztensi munkát vállaltam, azért, hogy első magyar alkalmazottként fejleszthessem az angol nyelvtudásomat.
Az évek során megjártam a HR szakma minden pontját. Egy 600 fős termelővállalat HR vezetője voltam, majd a Lufthansa Techniknél a repülőgép szerelés területén irányítottam projekteket.
Életemben váltakozott az alkalmazotti és tanácsadói feladat. Pár évig amerikai vállalatoknak dolgoztam, hogy a megszűnő gyárak munkatársainak segítsem az elhelyezkedését. Tréningekkel, tanácsadással, hálózattal az elbocsájtott dolgozók 74 százaléka helyezkedett el a felmondási idő alatt.
Tudásomat a Corvinus Egyetemen és az IBS-en adtam át a fiataloknak.

„Hiszem, hogy soha nincs késő a változtatáshoz! Hiszem, hogy mindenkiben ott vannak az erősségek, a tudás, tapasztalatok, amivel elérheti az álmait, és megtalálhatja a helyét a világban.”

Karrier coach

Kurtán Klára – karrier-tanácsadó & coach

A tanácsadás időtartama:
1 óra

A tanácsadás díja:
25.000.-Ft

Az alkalmak lemondása minimum 1 nappal az alkalom elött lehetséges.
24 órán belüli lemondás esetén a konzultáció díját ki kell fizetni.

IDŐPONTOT KÉREK TANÁCSADÁSRA

Nekem is idő kellett hozzá…

…mire megtaláltam azt a munkát, amiben igazán jól érzem magam! Ez nem más, mint támogatni másokat szakmai törekvéseikben és az életük egyéb területére vonatkozó célokban. Több mint 5 éve trénerként és tanácsadóként százaknak segítettem új állást találni. Klienseim között voltak egyetemisták, középvezetők, könyvelők és szerelők is.
Mindazt a tudást és tapasztalatot, amit megszereztem, most átadom azoknak, akik épp keresik a munkahelyüket, vagy hivatásukat, helyüket az életben.

Miben vagyok igazán jó?

15 éves HR vezetői és kiválasztói tapasztalatom van, Ez idő alatt több ezer önéletrajzot olvastam, és válogattam, több száz állásinterjút bonyolítottam le. Mint tapasztalt HR-es tudom, hogy mit várnak a multik vagy a kisvállalkozások.

Megosztom veled a belső titkokat, ami alapján a HR-esek választanak.

Mire számíts, ha közösen dolgozunk a karriereden?

Az álmaidat csak te ismerheted, azok a tieid, és jogod van hozzájuk! Nem fogom megmondani, mi számodra a megfelelő irány, de segítek elindulni és kitalálni, mit is szeretnél igazán.