119997293625566
" A változás akkor következik be, amikor azzá válsz, aki vagy, és nem akkor amikor megpróbálsz megváltozni"

Arnold Beisser

Van úgy, hogy minden rendben van.

Szerencsés vagy, jó állásod van, fizetésed, megbecsülnek, és mégsem érzed jól magad. Talán még szégyelled is magad, hogy miért vagy elégedetlen. Van olyan, hogy már érzed, megakadtál valahol. Lehet, hogy azt gondolod, most már késő. 30-40-50 évesen már úgyis késő változtatni, változni.

De van, amikor minden okod meg van a bánatra, a gyászra.

Lehet, hogy veszteség ért. Elvesztetted az állásod, véget ért egy kapcsolat, elmúlt egy szakasz az életedben…

A gyásznak, bánatnak meg van a helye az életünkben. A fontos az hogyan tudunk továbblépni, új utat találni, megerősödni utána.

Ha problémád van

  • NINCS miért szégyellned magad – mert jogod van a boldogsághoz!
  • NEM baj, ha úgy érzed, elakadtál – mert az elakadás csak azt mutatja, hogy újabb lehetőséged van fejlődni!
  • NEM vagy túl idős ahhoz, hogy változtass – mert lehet változni, változtatni, ahogy én is változtattam 50 felett. Be fogom neked bizonyítani!

Helyeden vagy?

Ha bizonytalan vagy abban a fenti okok vagy más miatt, hogy jó helyen vagy-e, ha nehézséget okoz a továbblépés, nem tudod pontosan, mire vagy képes, milyen álmaid lehetnek, érdemes valakivel együtt ránézni az életedre. Ilyenkor érdemes külső szemszögből is vizsgálódni, és ha szükséges, akkor változtatni.

Tudj meg többet magadról, vágyaidról és céljaidról!
Jelentkezz hozzám coaching folyamatra és indulj el azon az izgalmas úton, ami a legnagyobb kincshez, ÖNMAGADHOZ vezet el!

Karrier coach

Szeretnél boldogan bemenni a munkahelyedre?

Egy olyan karrierre vágysz, ahol eredményes vagy, fejlődhetsz, és sikereid vannak?

Meg akarod találni a legjobb helyet az életedben, karrieredben

 

Válaszd a karrier coachingot.

Tovább

Life coach

Úgy érzed elakadtál,egy helyben állsz, és nem tudod hogyan tovább?

Olyan változások történnek az életedben, amivel nehezen tudsz megbírkózni?

Szeretnél boldog és kiegyensúlyozott életet élni?

Válaszd a life coachingot.

Tovább>>

A coaching során nem én mondom meg...

A coaching során nem én mondom meg, hogy mit kell tenned, mi a te utad. A te tempódban vezetlek rá arra, mi lenne az a változás, amitől jobban éreznéd magad. Az a te változásod vagy változtatásod lesz. Együtt gondoljuk végig a jelenlegi helyzetet, építjük fel az utat, amin végighaladva megtalálhatod a saját megoldásodat.

A coachinggal olyan módszertant kínálok fel neked, ami gyakorlatiasan és megoldás-orientáltan ötvözi az álmodozást és a tudatos tervezést, legyen szó

  • Karrierről,
  • Kapcsolatokról,
  • Veszteségről,
  • Önmegvalósításról,
  • Vagy az életed bármely más területéről!

Kurtán Klára vagyok, coach, tréner, tanácsadó.

Voltam fent és lent is. Voltak veszteségek az életemben, és voltak nagy sikerek, és boldogságok. Sokszor kellett, vagy akartam változtatni. Magánéletemben volt gyönyörű házasság, és szomorú válás. Újrakezdések, útkeresések. Mélységek és magasságok. Szakmai életemben a gépkönyvelőtől a HR vezetőig jutottam el, végül coach lettem. Tudom, hogy az út nem mindig könnyű és egyenes. Sok buktató, siker és kudarc után tudatosan építettem fel azt az életet, amivel ma elégedett vagyok, és ahol tapasztalataimmal, tudásommal, érzéseimmel tudom támogatni a klienseimet. Sokféle módszert, technikát, megoldási módot tanultam ez életemben, ami lehetővé teszi, hogy a coaching folyamat rólad szóljon.

Módszertanaim

Megoldásközpontú coaching

Tranzakció analízis

Gestallt

Pszichodráma

Pozitív pszichológia

A tanácsadás díja

Ft20000

1 alkalom

Az alkalmak lemondása minimum 1 nappel az alkalom elött lehetséges. 24 órán belüli lemondás esetén a konzultáció díját ki kell fizetni.