KEZDŐLAP - kurtanklara.hu 119997293625566
coach képzés

Kurtán Klára – karrier-tanácsadó & coach

Sokat próbálkozol álláskereséssel?

Csak küldöd, küldöd az önéletrajzokat és semmi eredmény? Lehet, hogy az önéletrajzod nem jó, de lehet, hogy a cél nem pontos. Tapasztalataim azt mutatják, hogy Magyarországon az álláskeresés egy főállású munka. Gyere el hozzám, együtt megnézzük, mi az, amiben te vagy a legjobb, és melyik az az állás, amit téged keres.

Miért hozzám fordulj?

Mint tapasztalt HR-es tudom, hogy mit várnak a multik vagy a kisvállalkozások. 15 éves HR vezetői és kiválasztói tapasztalatom van, melyeket multiknál, mint az Unilever, Lufthansa és kisebb cégeknél, mint a Sagem Magyarország szereztem. Ez idő alatt több ezer önéletrajzot olvastam, és válogattam, és több száz állásinterjút bonyolítottam le. Megosztom veled a belső titkokat, ami alapján a HR-esek választanak.

Több mint 5 éve trénerként és tanácsadóként százaknak segítettem új állást és munkát találni. Klienseim között voltak egyetemisták, középvezetők, könyvelők és szerelők is.

0
ÖNÉLETRAJZ
0
INTERJÚ
0
TANÁCSADÓ ÓRA
0
ÚJ KARRIER

Mi történik a tanácsadáson?

Tapasztalataim azt mutatják, hogy Magyarországon az álláskeresés egy főállású munka. Több mint 5 éve trénerként és tanácsadóként százaknak segítettem új állást és munkát találni. Klienseim között voltak egyetemisták, középvezetők, könyvelők és szerelők is.

landing_icons-12
landing_icons-13
landing_icons-14
landing_icons-15

A tanácsadás időtartama: 

1 óra

A tanácsadás díja:

20.000.-Ft

Az alkalmak lemondása minimum 1 nappel az alkalom elött lehetséges. 24 órán belüli lemondás esetén a konzultáció díját ki kell fizetni.

IDŐPONTOT KÉREK TANÁCSADÁSRA

Mit mondtak akik már voltak nálam

“Eljött egy pont az életemben, amikor elegem lett. Elsősorban a munkámból, de egy idő után az életem más területeiből is. Klára egyszerre volt számomra kívülálló és beavatott. Kívülálló, mert egy kívülálló objektiviátásával segített a magam okozta útvesztőkből kikevekeredni, és beavatott, mert a szakmai hozzáértését és a szívét-lelkét is beleadta, hogy segítsen új állást találni. Minden találkozásunk feltöltött, felszabadított, igazi aha-élményt okozott! Kívánom mindenkinek, aki elakad, hogy ilyen segítséget találjon! ”

Orsi

“Klára egy tapasztalt, nagy tudású karrier-tanácsadó. Segített abban, hogy megtaláljam az erősségeimet és a hozzám illő állást.”

Sándor

“Már régóta akartam írni neked, hogy megköszönjem az inspirációt, amelyet tőled kaptam. Azóta több online marketing tanfolyamot, és egy webdesign sulit is elvégeztem. Saját vállalkozást alapítottam, a Hot-Design-t és már ügyfeleim is vannak. Érik a siker és a karrier váltás. ”

Zoltán

“Mit csináljon az ember, ha össze akarja egyeztetni a marketinges karriert a hastáncos művészettel? Klára sokat segített abban, hogy elmúljon a bűntudatom és a szorongásom. Nagy figyelemmel hallgatott végig, arra koncentrálva, ami kibontakozik a mondottak alapján. A hatalmas szakmai tudása, rutinja és emberismerete alapján a jelenben reagál az én problémámra ahelyett, hogy be akarna skatulyázni valamilyen módszer alapján.”

Gyöngyi