119997293625566

Szervezetfejlesztés

Vezetőnek lenni a siker maga, ugyanakkor nagy felelősség és teher.

A környezetünk és a beosztottaink sokszor nem látják, hogy mennyi időt töltöttünk tanulással, mennyi áldozatot és döntést hoztunk, mennyi kudarcban volt részünk, mire eljutottunk oda, ahol most vagyunk.

Magam is bejártam ezt az utat és szervezetfejlesztésben jártas coach- ként tisztában vagyok azzal, hogy a büszkeség és a siker mellé számos nehézség is társul. Vezetőként kötelességünk állandóan késznek lenni a változásra, mindig nyitottnak lenni az újdonságra, örökös (fel)készültségben állni a problémák megoldására. Képesnek kell lennünk gyorsan hozni komoly és megfontolt döntéseket, legyenek ezek pénzügyi, stratégiai vagy humánerőforrásra vonatkozóak. Tisztában vagyok azzal is, hogy Te is emberből vagy és szükséged van valakire, aki megérti a problémáidat. Valakire, aki segíthet abban, hogy átlendülj a nehezebb időszakokon és képes legyél újrakeretezni és kitisztítani a teljes képet.

Az erős és bátor emberek nem akarnak mindent egyedül megoldani. Ha kell, felismerik hibáikat vagy hiányosságaikat, tanulni akarnak: segítséget kérnek.

A szervezetfejlesztés lépesei

 • Diagnózis
 • Cégfejlesztési terv közös megtervezése
 • Dolgozói elégedettség javítása
 • Teljesítmény menedzsment.
 • Vezetői szerepek meghatározása és fejlesztése
 • Folyamatok átvizsgálása és javítása

Eszközök

Sokféle eszköz állhat egy coach, tanácsadó rendelkezésére, de a legfontosabb, hogy minden cég más, és személyre szabott megoldásokat adunk. 

 • Megbeszélések
 • Elégedettség mérések
 • Tréningek
 • Workshopok
 • Vezetői coaching
 • Coaching eszközök
 • HR technikák

Szervezetfejlesztési tanácsadóként huszonöt éves tapasztalatommal melléd állok

 • könnyebben rátalálhatsz a víziódra. Megfogalmazhatod magad és kollégáid számára, hogy hol tartotok most, melyek vállalkozásod rövid- és hosszú távú tervei.

 • megtanulhatod, hogyan bízz meg munkatársaidban és hogyan delegálj. Közösen strukturáljuk a szervezeten belüli feladatköröket és kiválasztjuk a legjobb embereket a legmegfelelőbb feladatokra.

 • feltérképezzük a munkahelyi közösség egyéni és csoportos motivációit, beállítjuk a vezetői kontroll ideális mértékét. Vezetői nézőpontod kiszélesítésével és személyes befolyásod mértékének optimalizálásával elősegíted az esetleges fluktuáció csökkentését és a szervezeten belüli légkör javulását.

 • megvizsgálhatod már meglévő tárgyalási stratégiáid sikerességét és szükség esetén újakat tanulhatsz.

 • nem leszel többé egyedül.Bajtársként állok melletted, hogy szakértelmemmel elősegítsem az egyéni fejlődésedet és továbblépésedet épp úgy, mint a számodra fontos szakmai közösség és vállalkozás megerősödését.

Együttműködésünk sikerének kulcsa a folyamatos együttgondolkodásban rejlik. Több lépésben, szervezeti és szerkezeti egységekre bontva vizsgáljuk meg az egyes elemek működését, beleértve vezetői jelenlétedet és működésedet. Nem a hibást keressük, hanem a fejlődés lehetséges pontjait. Azokat a tevékenységi köröket, esetleges hiányosságokat vagy megerősítendő területeket, amelyeknek támogatásával céged szintet léphet és közelebb kerülsz víziód eléréséhez.

Kurtán Klára

Kurtán Klára 20 éves vállalati HR és belső szervezetfejlesztő tapasztalattal rendelkezik. 2000 óta dolgozik mint tanácsadó,  tréner. Az utóbbi években mint coach, szervezetfejlesztő, tréner, sok egyéni ügyféllel, multinacionális és hazai cégekkel végzett tréneri, tanácsadói munkát.
2016 óta  a kis, kreatív, magyar vállalkozásoknak segített hatékonyabb, sikeresebb működést kialakítani.
2019-ben elnyertem a legjobb szervezetfejlesztési projekt Igazgyöngy fődíját.

Akik már dolgoztak velem

„Mielőtt Klárával elkezdtünk dolgozni ösztönösen és ezáltal sok hibával működő közösség voltunk. Az ő irányítása alatt komoly változáson mentünk át, de úgy, hogy az iroda meglévő értékei nemcsak megmaradtak, hanem felerősödtek. Mindenkivel külön és a közösséggel együtt foglalkozva felerősítette az összetartozás fontosságát, új energiát kaptunk és megtanultuk, hogy a lehetetlen is megoldható.Eddig szerettünk csapatban dolgozni, de segítségével most már tudunk is 🙂 Behozott az irodába egy olyan nyílt kommunikációt, amivel jól és természetesen tudunk kezelni minden helyzetet.
Segítségével stabilabb, jobb vezető lettem
Kéry Balázs építész, szakmai vezető

„Klárával való munkánk elején cégünk egy szervezetlen, anyagilag instabil cigánykaravánként sodródott az építőipar hullámain. Igazából mi magunk is csodálkoztunk rajta, hogyan tudott ilyen sokáig egyáltalán fennmaradni.
Klára útmutatásával és szívós munkával sikerült célokat kitűzni és a célok irányába stratégiai lépéseket tennünk. Sikerült az alapértékek megtartása mellett szervezetten működő vállalkozássá válni.
Egy rozoga pöfögő kétfedelű repülőt alakítottunk át sugárhajtású vadászgéppé úgy, hogy közben nem volt időnk leszállni.”
Gál Béla, ügyvezető