119997293625566

KARRIER -TANÁCSADÓ KÉPZÉS

GYAKORLATORIENTÁLT, KISCSOPORTOS, MAGYARORSZÁG VEZETŐ KARRIER SZAKÉRTŐJÉTŐL
ONLINE

Talán az egyik leggyakoribb téma, amivel az emberek coach-hoz fordulnak, hogy nem elégedettek a munkájukkal. Az utóbbi években támaszkodva sok éves HR és toborzó tapasztalataimra, valamint coach, tréneri képességeimre, dolgoztam ki ezt a módszertant, amely segíti a klienseknek megtalálni az új utat.

Ezért indítottam el, saját, hiánypótló karrier-tanácsadó képzésemet, hogy hozzáértő, felkészült tanácsadók és coachok tudják segíteni és támogatni azokat az embereket, akik megálltak a karrierjükben, vagy nem tudják, merre lenne jó továbbmenniük.

 MIT KAPSZ A KÉPZÉSEN?

 KINEK AJÁNLOM A KÉPZÉST?

JELENTKEZZ,

AKÁR TELEFONON IS ÉRDEKLŐDHETSZ

coachképzés

A TRÉNER

Kurtán Klára vagyok karrierszakértő, coach, tréner, mediátor, 20 év HR és 10 év tanácsadó, coach tapasztalattal. A Tudástárklub trénere, coach képző, a Corvinus vendég előadója.

Sok éves vállalati és HR múltam segít, hogy megmutassam, milyen igényeik és feltételeik vannak a vállalatoknak, fejvadászoknak.

20 év alatt több ezer önéletrajzot néztem végig, és több száz interjút vezettem. 2000 óta dolgozom, mint tréner, szervezetfejlesztő, ez idő alatt 30-40 karriertervező csoportot vezettem. 2012 óta vagyok karrier-tanácsadó, coach.

Klienseimnek sokféle módszerrel és megközelítéssel segítek. Sikerük elérése érdekében sokféle coaching, tréneri eszközt használok, amit professzionális önéletrajz készítési és álláskeresési technikákkal egészítek ki. Számos előadást tartottam karrier, erősségek, HR területen. Több évig a Corvinus egyetemen tanítottam, mint megbízott előadó.

TEMATIKA

Coaching eszközök a tanácsadásban

Erősségek, igények

Célkijelölés

Alkalmazott vagy vállalkozó

Klienstipusok

Személyiségtipológia

Tesztek, kérdőívek

Álláskeresési eszközök

Önéletrajz

Motivációs levél

LinkedIn

Speciális kiválasztási módszerek

Assesment center

Tesztek

Próbamunka

Beszéljünk a pénzről

Piackutatás

Bértárgyalás

Miért érdemes elvégezned a képzést?

Ez az egyedülálló képzés során megszerezhető tudás a coaching eszközökre építve bevezet a HR ismeretekbe, az álláskeresés legjobb eszközeibe. 

Ha coachként már dolgozol karrierváltókkal, ezen a képzésen új, nemzetközi módszertanokat kaphatsz az erősségek, képességek, tudások legjobb felhasználásra, a pontosabb cél kijelölésére. De a coaching során felderített lehetőségek mellett a leggyakoribb HR, kiválasztási technikákat is megmutatom.

A képzés során megismerheted a legjobb és legkorszerűbb önéletrajzokat, a jó motivációs levél titkait, és a modern interjútechnikákat.

Fontos része a tanácsadói munkának, hogy eligazítsuk a klienseinket a modern állás és munkakeresés területén. A digitális lábnyom, a személyes márka építés is részét képezi a komplex tanácsadó, coach képzésnek.

Fenőttképzési szám: B2020/000521

Ár

89000 Ft
  • Részletfizetési lehetőség 2 részletben

IDŐBEOSZTÁS

AKIK RÉSZTVETTEK MÁR A KÉPZÉSEN

„Klára karrier-tanácsadó képzése pont az volt, amire számítottam, sőt, jobb is! A képzés során az elméleti anyag mellett rengeteg, későbbi munkánk során használható handoutot kaptunk, valamint sok hasznos élménymegosztást Klára gyakorlatából. Nagyon örültem a csoportubkban kialakult nyitottságnak is, és hogy Klára megteremtett egy olyan légkört, ahol nem csak tőle, hanem egymástól is sokat tanulhattunk, inspirálódhattunk. Köszönöm!”

Anna

„Klára nem fukarkodik azzal, amit tud. Ha nem teljesen ismeretlen előtted a coaching, tanácsadás és a karrierépítés témája, biztos lehetsz benne, hogy a leghasznosabb információkkal, technikákkal fogsz találkozni. Ha pedig tényleg karrier tanácsadó és coach szeretnél lenni, ne is keress tovább, őszinte és hiteles forrásból tamulhatod meg a szakma csínját-bínját!”

Eszter

„A karrier-tanácsadó, coach képzés tömény, nagy tudásanyagot és információ halmazt átadó képzés. Itt tényleg azt kapja az ember, ami a kiírt tematikában szerepelt. Nincsenek elnagyolt órák, van idő eszmecserékre / tudás megosztásra is. A képzési idő a képzés előrehaladtával sem rövidül az egyes képzési napokon. Ajánlom mindenkinek, aki karrier tanácsadással komolyan szeretne foglalkozni a jövőben és egy olyan tapasztalt, gyakorló szakembertől szeretne tanulni, aki tényleg mindenben támogatja a képzésen résztvevőket valamint egyenrangú félnek, partnernek tekinti őket és nem lehetséges jövőbeli konkurenciának. Szuper volt a képzés, csak egy gondom volt vele: vége lett. Várom a folytatást! 😉 „

Renáta

„A képzés segít abban, hogy jobban megértsd magadat, a körülötted levőket és a hozzád segítségért fordulókat, valamint a HR-eseket. Bátorít arra, hogy egyedi vagy és igenis merj kilépni a munkaerő piacra ha úgy érzed lépned kell. Támogat abban, hogy nem törvényszerű beleragadni egy élethelyzetbe. Erősödj, álmodozz, tervezz, lépj!”

Molnár coach