119997293625566
költözik a karrier-tanácsadó
Költözöm
2017-10-26
Szabad-e boldogtalannak lenni?
2017-11-27
Összes

Költözés, új iroda, új hely – karrier-tanácsadás, coaching

karrier-tanácsadó iroda

Írtam nemrég, hogy költözöm. Az utóbbi két három hét a költözéssel telt. Ismered azt az érzést, amikor először belépsz egy üres lakásba, aztán tele lesz dobozokkal.

És ott állsz, és nem tudod elképzelni, hogy vajon hogy kerül itt minden a helyére, mikor lesz itt rend, és hogy fogok bármit megtalálni.

Munka, költözés, ki-becsomagolás

Közben dolgozom is, jön a lányom külföldről, és valahogy élni is kéne a dobozok között. Megtalálni a ruhát, fogkefét, dossziét.

Az valami fantasztikus érzés, amikor látom, hogy egyre jobban alakul valami. A káoszból kezd rend lenni, a dolgok a helyükre kerülnek, és lassan kialakul egy új hely. Ugyanazok a bútorok, mégis máshogy állnak, máshol találják meg a helyüket.

De ami igazán érdekes volt számomra, hogy mennyire működnek, vagy nem működnek a tervek.

Mielőtt elköltöztem, gondosan cm-re kitaláltam mindennek a helyét. Pontosan megterveztem, hol lesznek a bútorok, hol fogom az ügyfeleket fogadni, hol fogok dolgozni.

Szépen be is rendeztem, és azt gondoltam, milyen zseniális vagyok. Aztán jöttek az ügyfelek, és a bátrabban megmondták a véleményüket. Hogy az hely szűk, és rideg, és nem érzik magukat igazán jól. Különösen érdekes volt, amikor olyan ember mondta, aki volt a másik irodában. Nem volt mit tenni, át kellet a fél lakást újra rendezni.

Átrendeztem, azt hittem, most már jó.

Aztán eltelt egy nap, és rájöttem, hogy mégsem az igazi. Úgyhogy könyvek, dossziék újra le, polc tologatás, visszapakolás.

A tökéletes iroda. 🙂

És akkor egyszer csak volt egy pillanat, hogy leültem, és azt láttam, hogy igen, pont így jó. Nem teljesen úgy, mint terveztem, de minden megtalálta a legjobb helyet.

Majdnem. Ma még elfordítottam az íróasztalt, de azt hiszem, most már tényleg kész. Annyira szép, és tökéletes, hogy sokszor nem is hiszem el, hogy ez az én lakásom, irodám.

Most már „csak” a díszítés van hátra. Függönyök, képek, párnák. Ami nekem nem könnyű. Nem a legnagyobb erősségem a textilválasztás, a kis dolgokra való érzékenység. Arról nem beszélve, hogy bevallom, én maximum egy gombot tudok felvárni. 🙂

De szerencsére nem csak én segítek, hanem nekem is segítenek. Egy belsőépítész kliensem adott tanácsot az átrendezésre. Egy másik, divat-marketinges kliensem segít a függönyökben, szőnyegválasztásban.

Tudjátok, nekem ez óriási elismerés is, hogy boldogan segítenek és támogatnak, hogy a lehető legjobb helyen legyek.

Egyszóval életem egyik legjobb élménye lett ez a költözés. Hihetetlen hullámvasút volt, hirtelen változás, kétségbeesés, keresés, találás, csomagolás, ki és be, káosz és rendrakás, berendezés, újrarendezés, és végül egy igazi, tökéletes, saját hely.

Úgy érzem, ez a hely nem csak nekem lesz jó, hanem mindenkinek, aki ide belép. Nem szoktam ilyeneket mondani, pláne írni, de tényleg azt hiszem, hogy jó energiák vannak itt. Jó energiákat kapok, és adok. Az ideális hely karrier-tanácsadásra, coachingra.

Sok szeretettel várlak titeket, ezen a világos, otthonos, kedves helyen.

karrier coach szoba

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük