119997293625566
12 bekezdés, amit húzz ki az önéletrajzodból
2015-12-04
Pályakezdő vagyok. Segítség!
2016-01-22
Összes

A január a fogadalmak hónapja. Ugye, már régen eleged van a munkahelyedből. Vagy éppen a munkanélküliségből.

Szilveszter éjszakáján meg is fogadtad, megesküdtél rá, hogy most már tényleg ez lesz az az év, amikor változtatsz. Új állásod lesz. Új munkahelyed.

Megvalósítod egy régi álmod. Vállalkozni kezdesz. Új dolgokat tanulsz. Igazad van. Pont most van itt az ideje.

Ha tanulni akarsz, akkor pont most van itt az ideje, hogy végig gondold, mit akarsz tanulni. Keresd meg, hogy hol, és hogyan.

Ha vállalkozni akarsz, akkor ülj le, és készíts egy üzleti tervet. Nem kell valami nagyon komoly közgazdasági tanulmányra gondolnod. De arra igen, hogy a következő fél évben mit teszel a vállalkozásodért. Hónapra, hétre lebontva.
Tervezhetsz is. Mondhatod, hogy 1 vagy 3 hónap múlva jön az első ügyfél, fél év után 8, és egy év után megélek belőle.
Vagy egy év után már rendszeres bevételem lesz.

Új állás

 

Na, ennek aztán tényleg most van az ideje. A vállalatok decemberben, de sokszor már novemberben is azt mondják, hogy majd januárban.

Tehát januárban dömping lesz az álláspiacon.

A munkahelyemen januárban 8 munkakörre keresünk embert. Ezek közül van könyvelő, beszerző, minőségellenőr, és kereskedő is. Van amit már meghirdettünk decemberben is, de a valódi kiválasztás januárban kezdődik.

Ezért nagyon fontos, hogy most nézd át, és frissítsd az önéletrajzod. Ne hidd azt, hogy jó lesz az is, amit tavaly megírtál.

Tudnod kell, hogy ma egy könyvelői állásra két hét alatt 80 jelentkező van. Ha te akarsz lenni a nyertes, akkor bizony fel kell kötni a gatyát.

Karácsony, szilveszter. Ilyenkor még a fű sem nő a vállalatok háza táján.Sokan szabadságon vannak, de akik dolgoznak, azok is gyakran félgőzzel.

Mint HR vezető az aktuális kereséseinket vagy eltoltam januárra, vagy ha már jelentkeznek, maximum ránézek, és majd januárban ránézek alaposabban.

Nem most kell elküldened a pályázataid. De ez a legjobb időszak arra, hogy végiggondolsz, hol is állsz.  Ránézni az elmúlt évre, végig venni a sikereket, és a nehézségeket. Álmodozni egy szebb és jobb évről. Egy jobb munkáról, állásról. Most különleges lehetőséget kínálok én is.

ajánlat a karrierváltáshoz

Tudnod kell, hogy habár most csend van a piacon, januárban tömegével jönnek majd a hirdetések. Januárban felébrednek a vezetők, és most azonnal akarják a legjobb jelölteket.  Az én kollegáim, ilyenkor szoktak azzal megkeresni, hogy indul a szezon, vagy az új elvárások, és most azonnal, de maximum 1 hónap alatt keressem meg, és találjam meg a legjobb munkaerőt.

Ugye te akarsz lenni a legjobb? Akkor már most kezdj neki a munkának. Mert az álláskeresés kemény munka.

Ha komolyan gondolod, most januárban neked szól az ajánlatom.  Négy óra személyes, két óra skypos tanácsadás amihez még jár egy teljes hónap e-mail konzultáció.

Gondold végig, és január 4-től bármikor hívjál. Ez az ajánlat hozzájuttathat ahhoz, hogy jövő januárban már egy sikeres évre nézzél vissza.

Hívj, jelentkezz, használd ki ezt a lehetőséget.

Hívj: +36 70 335 84 93

Vagy írj: kurtanklara@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük