fbpx
önéletrajz írás
Tényleg trendi önéletrajz kell?
2022-08-02
coach képzés
5 biztos módszer, amivel holnapra boldogabb leszel – avagy miért károsak a közhelyes jó tanácsok?
2022-09-14
Összes

Ezért gyere el a nyílt napra!- Karrier coach és tanácsadó képzés indul szeptemberben

coachképzés

 

2022 augusztusában, amikor ezeket a sorokat írom, annyi változáson vagyunk túl, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Valószínű, hogy az előttünk álló időszakban mindenkinek a korábbinál jobban meg kell gondolnia, hogy milyen döntéseket hoz, milyen lépéseket tesz.

Hogyan érinti ez a munkánkat, a karrierünket? Mennyire biztos a meglévő pozíciónk? Milyen helyzetbe kerül az, aki most szeretne munkahelyet vagy akár karriert váltani?

Humán erőforrással foglalkozó szakemberként, coachként, tanácsadóként vagy más segítő szakma képviselőjeként mindezeket a kérdéseket az ügyfeleink szemszögéből is érdemes feltenni. A következő hónapokban megnövekedhet a karrierrel, szakmai irányváltással, munkahelyi kérdésekkel kapcsolatos témákban hozzánk fordulók száma, és a bizonytalanságuk is növekedhet. Valódi szakmai hozzáértéssel, megfelelő eszközökkel segíteni őket most fontosabb, mint valaha.

A kibontakozó válságot látva sokakban felmerült, hogy talán nem most van itt az ideje annak, hogy önmagunkba fektessünk, képzésekre költsünk. Én azonban azt mondom – és ebben több marketinges és vállalkozásfejlesztő szakember véleményére támaszkodom – hogy éppen ilyenkor érdemes előre menni. A tanulás, a képzés olyasvalami, amit nem vehetnek el tőlünk – és ha ez a képzés a karriercoachingról szól, akkor nemcsak a saját utunkat, de a hozzánk forduló ügyfelekét is támogatja.

Miről szól a karrier coach és tanácsadó képzés?

  • Megismerkedhetsz a leggyakrabban előforduló karrierproblémákkal, ügyféltémákkal
  • Személyiségtipológiákat, kérdőíveket és más gyakorlati eszközöket kaphatsz a kliensek jobb megismeréséhez
  • Beszélünk a karriercélokról, álmokról, vágyakról és a megvalósítás útjairól is
  • A képzés ötvözi a coaching eszközeit a vállalati HR-ből ismert elemekkel: a végzett karrier coach segíti az ügyfeleit az önéletrajzírásban, a vállalkozásindításban, a bértárgyalásban vagy akár a személyes márka kialakításában is.

Kiknek ajánlom a karrier coach és tanácsadó képzést?

Coachoknak, humánerőforrással foglalkozó szakembereknek, vezetőknek, akik bővíteni szeretnék eszköztárukat és valódi, a mindennapi gyakorlatban alkalmazható tudásra vágynak az ügyfeleik kísérése során.

Mentoroknak és tanácsadóknak, akik szeretnének megismerkedni a legkorszerűbb álláskeresési módokkal, az interjúzás modern technikáival, az önéletrajz és motivációs levél írásának műhelytitkaival.

Bárkinek, aki úgy érzi, hogy a saját karrierútján tudná hasznosítani ezt a tudást, vagy éppen most kezdene valami teljesen újba, hogy másokat támogathasson önmaguk megtalálásában.

Mire számíthatok a nyílt napon?

A karrier coach és tanácsadó képzés nyílt napja egy 3 órás online alkalom, amelyre augusztus 22-én, hétfőn 17 órától kerül sor. Ebben a néhány órában:

  • megismerkedhetsz a képzés oktatójával és a többi érdeklődővel
  • többet megtudhatsz a tanfolyam felépítéséről és egyes moduljairól
  • kipróbálunk néhány játékos technikát, amelyet akár azonnal alkalmazhatsz az ügyfeleiddel
  • választ kapsz a képzéssel kapcsolatos kérdéseidre.

önéletrajz tanácsok

Ezt mondták, akik már elvégezték

„A képzés segít abban, hogy jobban megértsd magadat, a körülötted levőket és a hozzád segítségért fordulókat, valamint a HR-eseket. Bátorít arra, hogy egyedi vagy és igenis merj kilépni a munkaerő piacra ha úgy érzed lépned kell.” (Anna)

„Ajánlom mindenkinek, aki karrier tanácsadással komolyan szeretne foglalkozni a jövőben és egy olyan tapasztalt, gyakorló szakembertől szeretne tanulni, aki tényleg mindenben támogatja a képzésen résztvevőket valamint egyenrangú félnek, partnernek tekinti őket és nem lehetséges jövőbeli konkurenciának.”(Renáta)

„Nagyon örültem a csoportunkban kialakult nyitottságnak is, és hogy Klára megteremtett egy olyan légkört, ahol nem csak tőle, hanem egymástól is sokat tanulhattunk.” (Anna)

Szeretnél hasonlóan elégedett karriercoach, tanácsadó lenni? Regisztrálj most a nyílt napra, hogy minél többet megtudhass a képzésről! Várunk!

 

.